Website voor Buitengewoon Gastouderopvang

De vraag

Hilje van Zaanen – Schukkink was net een gastouderopvang in Nijverdal begonnen en wil graag een mooie, rustige website, met veel foto’s van de kinderen en de opvang. Ze wil berichten toe kunnen voegen aan de website en dat ouders snel contact met haar kunnen opnemen.

De uitkomst

Digitalie heeft voor Buitengewoon Kinderopvang Noetsele een website gebouwd met strakke lijnen en minimale opzet, waardoor de foto’s goed naar voren komen. Door de heldere kleuren gecombineerd met veel wit is het vrolijk, maar wel overzichtelijk. Door het gebruik van WordPress kan Hilje zelf de website bijwerken qua teksten, foto’s en nieuws.

Natalie heeft een mooie website voor mijn gastouderopvang gemaakt. Ik wilde graag een website met veel informatie en foto’s, die toch overzichtelijk en duidelijk is. Natalie heeft me geadviseerd over de indeling, de foto’s en inhoud van de teksten. Ze heeft me uitgelegd hoe ik de foto’s en teksten op de site zelf kan aanpassen. Ik heb veel complimenten gekregen voor mijn website en een aantal nieuwe klanten hebben zich aangemeld.

Hilje van Zaanen - Schukkink

Gastouder, Buitengewoon Kinderopvang Noetsele

Wilt u ook een online marketingstrategie waar u mee verder kunt?