Social media advies voor Ilse Baartman

De vraag

Ilse Baartman was enkele maanden met haar bedrijf begonnen toen ze bij mij kwam. Ze wilde graag een online marketingplan met daarin een aantal kanalen die zij makkelijk zou kunnen gebruiken voor haar bedrijf als professional organizer en budgetcoach. Ze wilde graag zelf in staat zijn om met de voor haar uitgekozen kanalen aan de gang te gaan.

De uitkomst

Digitalie heeft voor Ilse Baartman een kort, duidelijk online marketingplan geschreven waarin helder staat uitgelegd welke kanalen voor haar het effectiefste kunnen zijn. Daarnaast heeft Ilse een aantal uur 1-op-1 training ontvangen zodat zij daar ook zelf met deze kanalen aan de slag kan.

Natalie heeft voor mij een online marketingstrategie gemaakt. Zij heeft het vermogen zich in te leven in de klant en de branche, waardoor er echt een op maat gemaakt product ontstaat. Geschreven op een duidelijke manier en inclusief een stappenplan. Natalie heeft ongelofelijk veel kennis van online marketing, je vraagt niet snel mis bij haar! Zij heeft mij geholpen om mijn kennis van online marketing naar een hoger niveau te tillen. Het was fijn om met haar samen te werken.

Ilse Baartman

Professional organizer en budgetcoach

Wilt u ook een online marketingstrategie waar u mee verder kunt?